### **AuSPEN HPN Consumer Workshop**

# (NOT OPEN TO HEALTH PROFESSIONALS – For HPN Consumers/Carers/Adults ONLY)

## 13<sup>th</sup> May 12.30 – 16.30pm

#### **Venue- Mantra on Edward (Brisbane)**

#### Chair – Sue Larsen

TIME	TOPIC	SPEAKER
12.30-12.35	Welcome	Ibolya Nyulasi (Dietitian)
5 mins		AuSPEN President
		Alfred Hosp Melbourne
12.35 -12.45	Who are AuSPEN?	Ibolya Nyulasi
10 mins		
12.45 – 13.10	"Getting the most out of your gut"	Alison Culkin (Dietitian)
25 mins		St Mark's Hospital
13.10-13.35	Results of HPN Australasian Survey	Mary Dillon
25 mins		Baxter Healthcare TBC
13.35-14.00	Central line – Different types used,	Mia Small (Nurse Cons)
25 mins	Rescue or Remove	St Mark's Hospital
14.00 -14.25	Intestinal Failure Committee	Ibolya Nyulasi
25 mins		
14.25- 15.00	BREAK	Afternoon tea provided
35 mins		
15.00 -15.25	Managing intermittent IF (motility	Simon Gabe
25 mins	issues)	(Gastroenterologist)
		St Mark's Hospital
15.25- 15.45	HPN in 2027 – What does it look like	Sue Larsen (Nurse Specialist)
20 mins		North Shore Hosp NZ
15.45-16.00	HPN journey- A patient story	TBC
15 mins		
16.00- 16.25	PNDU - HPN Support Group	PNDU President
20 mins		
16.25 -16.30	Close	Sue Larsen
5 mins		

Workshop is open to all HPN patients and their carers only. Space is limited so early registration is recommended.

Registration closes 1st May 2017

Register interest to-<u>sue.larsen@waitematadhb.govt.nz</u>